mamasecole.blogspot.com

mamasecole.blogspot.com

Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011 Παγκόσμια Ημέρα Ευχής



Παρασκευή 29 Απριλίου 2011
Παγκόσμια Ημέρα Ευχής
ΜΙΑ ΕΥΧΗ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ, την διαβάσαμε δυο μέρες μετά, αφού ξεκουραστήκαμε από τον χορό.
ΜΙΑ ΕΥΧΗ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ
Εικον: ΤΣΙΤΣΙΚΑΣ Γ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Εκδ, Ψυχογιός
Αυτήν την ημέρα την αφιερώνουμε στον μη-κερδοσκοπικό φιλανθρωπικό οργανισμό Μake-A-Wish®
Ο μη-κερδοσκοπικός φιλανθρωπικός οργανισμός Make-A-Wish ® πραγματοποιεί τις ευχές παιδιών με απειλητικές για την ζωή τους ασθένειες ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή με χαρά, δύναμη και ελπίδα. Ιδρύθηκε το 1980 όταν μία ομάδα εθελοντών βοήθησαν ένα νέο παιδί να πραγματοποιήσει το όνειρό του να γίνει αστυνομικός. Το Make-A-Wish είναι σήμερα ο μεγαλύτερος φιλανθρωπικός οργανισμός πραγματοποίησης ευχών παγκοσμίως. Στην Ελλάδα, το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) δραστηριοποιείται από το 1996 και έχει πραγματοποιήσει πάνω από 670 ευχές σοβαρά άρρωστων παιδιών. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε μας στο makeawish.gr.
Η φετινή Παγκόσμια Ημέρα Ευχής, σηματοδοτεί επίσης την 30η επέτειο από την πραγματοποίηση της πρώτης ευχής, που ενέπνευσε την δημιουργία του μη-κερδοσκοπικού φιλανθρωπικού οργανισμού Make-A-Wish. Την ημέρα αυτή, πριν 30 χρόνια, έγινε πραγματικότητα η ευχή ενός αγοριού, του Chris, που ήθελε να γίνει αστυνομικός. Στόχος της ημέρας είναι να υποστηριχθεί η αποστολή του οργανισμού που είναι η πραγματοποίηση των πιο βαθιών επιθυμιών παιδιών με απειλητικές για την ζωή τους ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή με χαρά, δύναμη και ελπίδα.
Μπορείτε και εσείς να βοηθήσετε τον οργανισμό να φέρει ακόμη περισσότερη χαρά στα παιδιά αυτά, υποστηρίζοντας την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής, ρίχνοντας ένα νόμισμα στο εικονικό σιντριβάνι που θα βρείτε στο worldwishday.org.
Επίσης, μπορείτε να στείλετε μήνυμα από 16-30 Απριλίου γράφοντας ΚΜΕ στο 19059 (Χρέωση μηνύματος 1,21 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας «Προσφέρω»).
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο μας, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-9637660 ή επισκεφτείτε μας στο makeawish.gr.
Υλικό από το Website: http://makeawish.gr